SULTAN MIRZA

PERJALANAN MENCARI CINTA SEJATI

Followers

Tuesday, January 4, 2011

Yang AKU Suka


entry kali ni aku nak cite pasal sowng pelakon yg aku suke ni..aku pun xtaw nape aku suke beliau...aku suke lakonan beliau dgn muka yg serius maut nye..hahahah


skang ni,sume org suke pelakon yg jambu2 dari korea la jepun la...puas aku memakse dri utk meminati mereka2 yg jambu ini tp aku emang xleh ar minat....
aku suke tgok gaye beliau belakon...wlupun kdg2 nmpak kekatunan nye,ala beselah hindustan..eh aku lupe lak nak bgtaw,pelakon yg aku minat ni,pelakon hindustan...aku xlah addicted sgt ngan cite hindi ni,tp aku dh tgok sume cite lakonan mamat ni...kagum tak,kagum tak?promote diri...hahah

kirenye aku ni,xdelah memndang paras rupe semate2 utk meminati seseorg itu...hahah..tah pape la pulak...eh panjg lak aku cite,tp aku xgtaw lg sape orgnye kan...aku letak pic nye kat bwah ni,kowng teka la sndiri name die..itupun law kenal la...haha,,,xkenal pun xpe...






so,kowng dh kenal ke blum...law belum tanyelah aku,sape die ni eh...chaw